Et univers af kurser

Hvilken kurs ønsker du at tage ansvar for?

Mere nyt herfra:

MANIFESTATIONSKURSUS – med fokus på penge

Berig dit liv og tiltræk penge, guld og grønne skove

 

Mange af mine tidligere og nuværende kursister har efterspurgt det, og NU ER DET HER!

Jeg har lavet et fyldestgørende manifestationskursus med fokus på penge. Det handler om, hvordan du tiltrækker de penge ind i dit liv, som du ønsker og drømmer om.

Du lærer på kurset trin for trin de step og metoder, der skal til – metoderne virker!

Ingen pengebeløb, der er i alignment med dig, er for store!💰💰

Det er et online kursus, som du kan tage i dit helt eget tempo, og du har det til evigt eje.

Du har også mulighed for at stille spørgsmål under hvert modul.🤩

Tryk på knappen nedenfor hvis du er klar til at tiltrække de penge, du drømmer om💥💫

Du får de bedste redskaber samlet fra hele verden. 💛

På kurset får du en række redskaber, som er utrolig effektive, når man gerne vil tiltrække flere penge ind i sit liv. Jeg giver dig redskaberne, men det er dig, der skal gøre arbejdet.🤩💪🏼

 

Din investering er: 7.995 kr. 

Mere nyt herfra:

Vil du gerne have din drømmekrop?

SÅ er online-forløbet “Afprogrammer dig slank og frigiv dine overflødige kilo” klar!

Er DU klar?🤩

Du får her en helt unik mulighed for at afprogrammere dig slank og frigive de overflødige kilo og dermed blive sund, slank og stærk.

Jeg har lavet et stærkt online-forløb med seks gennemprøvede, effektive trin til dig, der gerne vil slippe de overflødige kilo. Det er super enkelt og simpelt, og du kan tage det i dit helt eget tempo og have det til evigt eje.

Det er et overskueligt forløb, som kun tager ca. 10 min. af din tid om dagen, men HUSK: det er super vigtigt, at du bliver i processen; at du virkelig giver dig tid til hvert trin.

Vi tror ofte, at det skal være svært, for at det virker, men det her er super simpelt, let og enkelt – OG DET VIRKER!!!

Forløbet hjælper dig med at afprogrammere og eliminere dine indespærrede emotioner og begrænsende overbevisninger, som er skyld i dine ekstra kilo på sidebenene.😍

Forløbet er IKKE et forløb, der har fokus på kost og motion, men i stedet på at bryde fri og komme i alignment med din sjæl. Når du kommer i denne tilstand af awareness, vil du modtage inspiration fra kilden til dine inspirerede handlinger, som fører dig og guider dig til din perfekte krop.

Ved at anvende de seks trin i forløbet her sker der de ændringer, der skal til for DIG, således du ikke længere skal tvinge dig til at gøre ting, som du ikke har lyst til at gøre, f.eks. at gå 10 km. hver dag, hvis du ikke har lyst til det. De seks trin vil give dig en entusiasme, så du får lyst til at gøre ting, som du aldrig har haft lyst til at gøre før.

Hvis du – inden du har gennemgået de seks trin og hermed inden du har ændret det, du indeholder – f.eks. tilmelder dig et vægttabskursus, og du gør det af pligt, og fordi du er desperat, skal du altså tvinge dig til at tage vægttabskurset. Hvis du i stedet tilmelder dig vægttabskurset efter at have gennemgået de seks trin, vil de skridt, du skal tage, komme som en inspireret handling med masser af lyst og entusiasme.

Når du har gennemgået de seks trin, ændrer du noget ved dit indre system, dine indespærrede emotioner og dine dybe overbevisninger, og dermed kan du blive entusiastisk over at gøre noget, som du aldrig troede, at du kunne have lyst til at gøre, f.eks. at tilmelde dig et vægttabskursus af lyst og ikke tvang eller andre ting, som måske er vigtig i lige netop din proces. Det kan f.eks. også være dine smagsløg, der ændrer sig, så du ganske simpelt begynder at have lyst til at spise en anden type mad.

Du får altså her et forløb, hvor du lærer at afprogrammere dig slank og eliminere dine indespærrede emotioner, således du kan frigive de overflødige kilo!🌟😍

Forløbet koster KUN 2.995 kr., og du modtager alt materialet med det samme, du har tilmeldt dig.

Nyt online forløb

(udsolgt lige nu, men kontakt mig og bliv skrevet på venteliste)

Jeg har skabt din DRØMMEREJSE

– til fuld frigørelse🌟

 

Kæreste vise sjæl💛

➡️ Vil du sætte dig selv helt fri og dermed skabe det liv, som du ønsker dig?

➡️ Vil du ikke længere nøjes?

Så læs med herunder.

På mit 6 måneders stærke, transformerende online uddannelsesforløb “DRØMMEREJSEN” lærer du de stærkeste og mest transformerende redskaber til at bryde 100 % fri – fri på alle plan!

➡️ Du kan skabe alt det, du ønsker dig.

Det lyder vildt, men det er sandt.

Dette forløb er for dig, der er klar til at tage FULD ANSVAR.

Det er for dig, der er klar til at bryde fri og opnå den vildeste indre og ydre transformation.

Du får alle disse hemmeligholdte redskaber og metoder fra mig her i forløbet🔥

I universet findes en bevidsthed, som vi hverken kan se eller måle, og som rummer langt større intelligens end noget andet, vi kender. Denne intelligens vil du komme i berøring med på dette forløb. Den betegnes som den Guddommelige Intelligens (Divine Intelligence).

Du lærer på dette forløb at praktisere de stærkeste og mest kraftfulde teknikker, som de gamle hawaiianere har brugt og anvendt i mere end 2.000 år til at slippe fejl og ubalancer, som bl.a. opstår af tanker, som er forgiftet med smertefulde, negative oplevelser fra fortiden.

Det er spirituelle og mentale redskaber, som med kærlighedens og tankens kraft forløser energien fra disse smertefulde, negative tanker og fejl, som har skabt ubalancerne, sygdommene mv. i os.

Metoderne hjælper DIG med at give slip på det, der hindrer DIT virkelige “jeg” i at udfolde sig. Bevidst tror vi, at vi ved, hvad der er korrekt og perfekt for os, imens det, der ligger i vores underbevidsthed, er næsten helt ukendt for vores bevidsthed.

Der er så meget som vi med vores bevidsthed ikke ved, og som vi ikke har kontakt til.

Dét ændrer vi på, for her ligger en af de største nøgler 🗝

Metoderne, som jeg vil undervise dig i, betyder altså at rette op, korrigere fejl og skabe balance på alle plan i livet.

For dig betyder det således, at du kommer til at sætte dig selv i balance med dig selv og dine medmennesker på alle plan.

Disse metoder er en nøgle til at opløse negative bindinger, således du kan neutralisere dine negative overbevisninger, inkl. de ubevidste, og du kan hermed skabe alt.

Metoderne arbejder i fortiden, i nutiden og i fremtiden, og den genopretter harmoni i dit liv. Metoderne er stærke værktøjer til konfliktløsning og til spirituel, følelsesmæssig og fysisk rensning. De fjerner alle former for blokeringer – spirituelle, følelsesmæssige og fysiske. De kan ligeledes bruges til at ”rense” dine relationer.

Du vil altså rense dit sind og derefter helbrede det.

Dette gør, at du kan skabe og udleve dine vildeste drømme💥

 • Flere penge
 • Mere kærlighed og glæde
 • Din drømmepartner
 • Frigive vægt
 • Din drømmebolig
 • Mere energi
 • Et sundere og bedre helbred
 • Dit drømmejob
 • Et selvstændigt virke
 • Flere og bedre relationer mv.

Når processerne udføres korrekt, sættes “tingene” korrekt tilbage til zero (nulpunkt). Du har INGEN begrænsninger på zero. Her kan du skabe og opnå alt, og jeg hjælper dig hele vejen.

Albert Einstein udtrykte: “Vi kan ikke løse et problem på samme niveau, som det er skabt.” Når vi kommer tilbage på zero, ser vi løsningen.

Buddha kaldte det Void. Kristus betegnede det som The Kingdom of Heaven.

Lad freden skinne gennem ethvert mørke indeni dig, og vejen vil føre dig til den ultimative kærlighed og taknemmelighed, der vil stråle fra dig som et oplyst menneske ud i verden.

Forløbet er udsolgt, men kontakt mig for at blive skrevet på venteliste.

Skriv til mig på helle@hellefroelund.dk, hvis dette forløb taler til dig.

Så kan vi tage en snak og se, om du er et match til denne smukke rejse dybt ind i sjælen!💛

KODEN TIL DIT DRØMMELIV

– et helt unikt, powerfuldt og transformerende forløb!

Føler du, at du sidder fast i dit liv, og at du er gået lidt i stå, men inderst inde ved du, at der er så meget mere til dig, men noget blokerer og bremser dig? Og har du et ønske om, at dine visioner ikke længere blot skal være en drøm, men i stedet DIN virkelighed?

På dette 20 ugers online-forløb får du koden til dit drømmeliv…

På dette 20 ugers online-forløb får du koden til dit drømmeliv gennem de allerbedste redskaber, som jeg har samlet sammen gennem de seneste 25 år; redskaber hvor du lærer at lave de vildeste kvantespring, at knække koden til alt det, der står imellem dig og dine vildeste drømme og visioner, samt hvordan du manifesterer lykke, kærlighed, et bedre helbred, energi, flere penge og succes og slipper al den gamle “støj på linjen”, der ej længere nærer eller tjener dig.

Med disse redskaber vil du opleve ekspansion, forandring, fordybelse, en dyb transformation, en enorm udvikling og forløsning.Herved kan du opnå det magiske, fantastiske liv, som din sjæl kalder på, og du kan opnå at udleve dit fulde potentiale – det bliver utrolig magisk og transformerende! 🔥

Jeg er knivskarp til at åbne op for potentialet hos dem, jeg arbejder med, og hjælpe dem med at nå deres næste niveau.
Jeg vil holde dig i hånden hele vejen og step by step vise dig alle metoder, teknikker og redskaber, du skal bruge for at skabe dit drømmeliv.

Kan du svare JA til ét eller flere af disse spørgsmål?

Passer du på nogle af ovenstående beskrivelser, og kan du svare ja til ét eller flere af disse spørgsmål, er jeg overbevist om, at dette forløb er dit kald og et match til dine behov og vildeste visioner.

 • Er du klar til at skabe din nye og sande virkelighed?
 • Er du klar til at tage det fulde ansvar for dit liv?
 • Er du klar til at finde dine unikke gaver?
 • Er du klar til at manifestere det liv, du kom her for?
 • Er du klar til at lære fuldt ud at stole på din intuition?

 

Dette forløb er for dig, der:

 • Er kørt fast og/eller er gået i stå på et eller flere områder i dit liv
 • Føler dig trist
 • Er stresset eller presset
 • Mangler energi
 • Synes, at livet er lidt leverpostej og ved, at der bare må være noget mere til dig derude
 • Mangler nydelse
 • Gerne vil højne din bevidsthed
 • Gerne vil have højere selvværd
 • Gerne vil have flere penge, mere kærlighed, mere nydelse, et bedre helbred og mere succes
 • Gerne vil have et større flow
 • Er klar til at leve et liv i frihed
 • Er klar til at skabe dine drømmeresultater
 • Er klar til overflod og til at give slip på dine begrænsende overbevisninger, indespærrede emotioner og skyggesider samt dårlige vaner
 • Er klar til at udvikle dig og derved få dig selv i perfekt connection med dem, du elsker
 • Er klar til at oprette forbindelse til din guddommelige visdom
 • Er klar til at åbne op for magien i dig 💎

Kort sagt er dette forløb til dig, der er klar til dit drømmeliv fuld af glæde, energi, frihed, kærlighed, flow, nydelse og succes – et drømmeliv hvor du kan udnytte dit fulde potentiale!

Dette får du hver 2. uge i forløbet…

 • Undervisningsmateriale (videoer)
 • Energikoder
 • Redskaber og teknikker
 • Lydfil
 • PDF-fil
 • Visualisering
 • LIVE Q&A i ugen, hvor der ikke frigives materiale.

Pris: kr. 31.998,- eller 6 rater á kr. 5.333,-

Er du klar på at vi sammen åbner op for magien, så du kan skabe dit drømmeliv? Det bliver virkelig powerfuldt, og jeg glæder mig ubeskriveligt meget til at få dig med på rejsen mod dit drømmeliv! 🌟

Klik på knappen herunder hvis du vil læse mere.

Abundancekurset er til dig, som via gruppeundervisning ønsker at dykke ned i simple teknikker til at forløse din krops naturlige energier og skabe balance. 6 kursusgange á 3 timer.

Pris kr. 8.950,-

Fjernhealing er en yderst virkningsfuld healingform, som kan foretages, selvom de to involverede personer ikke er fysisk i samme rum. Den giver dig energi, fjerner blokeringer og mindsker ængstelse og stress.

Pris: 495,- pr. session.
Pris for familier: 795,- pr. session.

Ønsker du at rykke hurtigere med 1:1 sessions? Så se under fanen Mentorforløb 1:1

Livstransformator,  et 6 mdr. gruppe-forløb, hvor du får adgang til mine teknikker, som jeg har erhvervet igennem over 20 år. Herudover gruppeundervisning og én 1:1 session med mig.

 

LIVSTRANSFORMATOR
Gruppeforløb

Kom med på en fælles rejse imod en fundamental livstransformation, der vil styrke dig i at håndtere ubalancer, angst, tvivl og frygt med større lethed. Med fokus på sammenhæng imellem krop og sind via biopsykologiske bevidsthedsterapi, bliver du den bedste udgave af dig selv med høj energi og frihed til at nyde livet i balance, frigjort fra fortidens dogmer.

Vi lærer i fællesskab at forstå kroppens hemmelige sprog, så du i dit liv med din partner, dine børn, familie, kolleger og ikke mindst dig selv, får mere nydelse og glæde og kan være den bedste udgave af dig selv overfor andre.

Det bedste af det hele er, at det er selvhelbredelse. Du bliver ikke fixet – du fixer dig selv og opnår selvindsigt til eks. at mærke hvornår kroppen siger JA og NEJ.
Alt i universet har en energi og frekvens – og da vi er en gruppe, kan vi sammen opnå en helt vild og unik energi, der er med til at højne os alle.

Vi vil arbejde med at være i kærlighed, samhørighed og nærvær henimod tilgivelse, ærlighed, mod, power, selvkærlighed og autenticitet. Din værktøjskasse bliver fyldt til randen så du kan slippe negative mønstre og leve i din nye energi.

Er du klar?
Du kan nemlig kun opnå et godt resultat, hvis du har et åbent hjerte og sind overfor både forandring og for at tage ansvaret for din udvikling. Hvis du er klar, så vil det føles befriende at være åben, ærlig og at bruge 1-2 timer hver uge på forskellige øvelser og refleksioner.

Praktisk info
Forløbet strækker sig over 6 måneder og vi mødes en gang om måneden i Sundhedscentret i Viborg i 3 timer fra kl. 18-21 med start onsdag d. 8. januar 2020. Vi er max. 14 kursister på holdet. På forløbet får du “lektier for”, som jeg anbefaler, du arbejder med til næste gang. Derudover får du én 1:1 session med mig, som kan benyttes under forløbet.

Pris: i alt kr. 12.950,- som kan betales i rater.

Lys og kærlighed fra Helle

ABUNDANCE

På Abundance kurset undervises du i forskellige energi-teknikker, der skaber overskud i dit liv og resultater, du ikke drømmer om. Hurtigt, nemt og enkelt. Alt i universet har en energi. Din krop udleder elektromagnetisk energi og når kroppens energi er i ubalance, er du også i ubalance. Du lærer at slippe det, de ubalancer ligger i vejen for dig og tiltrække det du ønsker. Vi kan manifestere meget mere end vi tror og via den vej få det til at ske. Vi lægger manglende overskud på hylden og skaber i fællesskab et liv i balance. Vi vender nedadgående spiraler til opadgående spiraler, hvor vi ikke længere vil nøjes, men i stedet vil leve et liv i flow. Vi dykker ned i hvad vores krop, sjæl og hjerte fortæller os og går all in på at leve i lethed og nydelse.

I fællesskabet og i delingen af inspiration oplever du et himmelhøjt niveau af energier. Men det er ikke en forudsætning, at du deler ud af dig selv. Kun en styrke hvis du kan, for så kan du få sparring på din vej frem i livet.

Praktisk:
Over 10 uger er der 6 kursusgange á 3 timers varighed plus hjemmearbejde. Vi er max. 14 kursister på holdet.

OG sidst men ikke mindst – der vil blive serveret lækre økologiske snacks. 

Pris kr. 11.950,-
Kurset er udsolgt, men kontakt mail@hellefroelund.dk, for at komme på venteliste.

Lys og kærlighed fra Helle

ABUNDANCE WEEKEND 

FJERNHEALING

Ofte kan vi i en travl hverdag føle os tunge, energiforladte, fuld af blokeringer, ængstelige eller stressede. Fjernhealing er en yderst virkningsfuld healingform, som kan foretages, selvom de to involverede personer ikke er fysisk i samme rum. Den er lige så effektiv som healing med berøring, da healingen er uafhængig af tid og sted. Energien opfører sig via kvantefysik og bevidsthedsenergi.

Fjernhealing skaber ro og harmoni og befrier din krop, sind og sjæl for blokeringer.

Under healingen stiller jeg energetisk ind på dig og ud fra, hvad jeg mærker. Jeg skaber balance i din energi, og dermed i hele dig via den universelle bevidsthed.

Healingen sker i form af en høj frekvens, lys og gennemstrømning med forskellige frekvenser, alt efter den enkeltes behov. Den virker på celleplan og forløser gamle energibindinger og blokeringer, samt opgraderer dit vibrationsniveau.

Hvad kan du forvente at mærke under healingen?

Nogle mærker kulde og varme rundt i kroppen. Andre mærker, at fysiske symptomer forsvinder eller måske forværres for en kort stund, for derefter at slippe. Nogle ser farver, andre billeder. Nogle mærker ingenting, hvilket også er helt normalt. Vi er alle forskellige – derfor er det individuelt, hvad vi mærker og om vi mærker noget. Det er en utrolig smuk og kærlig energiproces fra start til slut. Healingen varer ca. 45-60 min. Det er vigtigt at drikke vand både før og efter healingen.

I kan også som familie modtage fjernhealing sammen.

Pris: 495,- pr. session.
Pris for familier: 795,- pr. session.

MINE ERFARINGER

Gennem mere end 20 år har jeg med mine clairvoyante evner hjulpet mennesker, fanget i problematikker – til at transformere sig via eks. et livstema, en sorg, fysiske smerter eller et parforhold. Jeg har hjulpet mine patienter til at styrke deres intuition, finde sit livskald og blive den bedste version af sig selv. Derfor har jeg nu en kæmpe videns- og erfaringsbank, som danner baggrund for mit holistiske virke. Jeg aktiverer dine latente ressourcer og hjælper dig til at udleve dit fulde potentiale.

Det er naturligt for mig at smelte det spirituelle, energetiske aspekt sammen med det naturvidenskabelige. Hermed oplever jeg, at paletten af behandlingsmetoder og nuancer rammer plet holistisk og dermed danner et unikt grundlag for at kunne sætte lys på at leve et liv i balance.

Jeg vil se dine blokeringer og give dig redskaber til at forløse dem, samt støtte dig i at slippe uhensigtsmæssige tankemønstre og begrænsende overbevisninger, så du kommer til at opleve en fantastisk transformation.

Jeg lærer dig at kende forskel på egoets svar og hjertets svar. Jeg hjælper dig med at rydde op i dit indre univers og i dine tanker, så du opnår klarhed og oplever mere frihed.

Jeg arbejder blandt andet med:

 • biopsykologisk bevidsthedsterapi
 • coaching
 • zoneterapi
 • kraniosakral-terapi
 • tankefeltsterapi
 • metasundhed
 • energiterapi
 • udrensning af toksiner
 • Su Jok terapi
 • healing
 • clairvoyance

Igennem forløbet vil jeg bruge mine clairvoyante evner, min mangeårige erfaring og store værktøjskasse til at coache, guide og behandle dig med fornemmelsen for dit hele væsen. Forløbet bliver tilpasset til dig, der hvor DU er i livet.

Er du villig til at arbejde med disse ting, bliver dit liv aldrig det samme igen bagefter!

Følg mig på de sociale medier:

Copyright 2018 Helle Frølund | Handelsbetingelser | Cookie-politik | Privatlivspolitik