Et univers af kurser

Hvilken kurs ønsker du at tage ansvar for?

Abundancekurset er til dig, som via gruppeundervisning ønsker at dykke ned i simple teknikker til at forløse din krops naturlige energier og skabe balance. 6 kursusgange á 3 timer.

Pris kr. 8.950,-

Fjernhealing er en yderst virkningsfuld healingform, som kan foretages, selvom de to involverede personer ikke er fysisk i samme rum. Den giver dig energi, fjerner blokeringer og mindsker ængstelse og stress.

Pris: 495,- pr. session.
Pris for familier: 795,- pr. session.

Ønsker du at rykke hurtigere med 1:1 sessions? Så se under fanen Mentorforløb 1:1

Livstransformator (Forløber nu),  et 6 mdr. gruppe-forløb, hvor du får adgang til mine teknikker, som jeg har erhvervet igennem over 20 år. Herudover gruppeundervisning og én 1:1 session med mig.

 

LIVSTRANSFORMATOR
Gruppeforløb

Kom med på en fælles rejse imod en fundamental livstransformation, der vil styrke dig i at håndtere ubalancer, angst, tvivl og frygt med større lethed. Med fokus på sammenhæng imellem krop og sind via biopsykologiske bevidsthedsterapi, bliver du den bedste udgave af dig selv med høj energi og frihed til at nyde livet i balance, frigjort fra fortidens dogmer.

Vi lærer i fællesskab at forstå kroppens hemmelige sprog, så du i dit liv med din partner, dine børn, familie, kolleger og ikke mindst dig selv, får mere nydelse og glæde og kan være den bedste udgave af dig selv overfor andre.

Det bedste af det hele er, at det er selvhelbredelse. Du bliver ikke fixet – du fixer dig selv og opnår selvindsigt til eks. at mærke hvornår kroppen siger JA og NEJ.
Alt i universet har en energi og frekvens – og da vi er en gruppe, kan vi sammen opnå en helt vild og unik energi, der er med til at højne os alle.

Vi vil arbejde med at være i kærlighed, samhørighed og nærvær henimod tilgivelse, ærlighed, mod, power, selvkærlighed og autenticitet. Din værktøjskasse bliver fyldt til randen så du kan slippe negative mønstre og leve i din nye energi.

Er du klar?
Du kan nemlig kun opnå et godt resultat, hvis du har et åbent hjerte og sind overfor både forandring og for at tage ansvaret for din udvikling. Hvis du er klar, så vil det føles befriende at være åben, ærlig og at bruge 1-2 timer hver uge på forskellige øvelser og refleksioner.

Praktisk info
Forløbet strækker sig over 6 måneder og vi mødes en gang om måneden i Sundhedscentret i Viborg i 3 timer fra kl. 18-21 med start onsdag d. 8. januar 2020. Vi er max. 14 kursister på holdet. På forløbet får du “lektier for”, som jeg anbefaler, du arbejder med til næste gang. Derudover får du én 1:1 session med mig, som kan benyttes under forløbet.

Pris: i alt kr. 12.950,- som kan betales i rater.

Livstransformator-datoer i 2020 (Forløber nu):
8. januar  –  5. februar  –  4. marts  –  1. april  –  6. maj  –  3. juni

Tilmeld dig mit nyhedsbrev – og hør få besked, når jeg starter et nyt hold.

Lys og kærlighed fra Helle

 

ABUNDANCE

På Abundance kurset undervises du i forskellige energi-teknikker, der skaber overskud i dit liv og resultater, du ikke drømmer om. Hurtigt, nemt og enkelt. Alt i universet har en energi. Din krop udleder elektromagnetisk energi og når kroppens energi er i ubalance, er du også i ubalance. Du lærer at slippe det, de ubalancer ligger i vejen for dig og tiltrække det du ønsker. Vi kan manifestere meget mere end vi tror og via den vej få det til at ske. Vi lægger manglende overskud på hylden og skaber i fællesskab et liv i balance. Vi vender nedadgående spiraler til opadgående spiraler, hvor vi ikke længere vil nøjes, men i stedet vil leve et liv i flow. Vi dykker ned i hvad vores krop, sjæl og hjerte fortæller os og går all in på at leve i lethed og nydelse.

I fællesskabet og i delingen af inspiration oplever du et himmelhøjt niveau af energier. Men det er ikke en forudsætning, at du deler ud af dig selv. Kun en styrke hvis du kan, for så kan du få sparring på din vej frem i livet.

Praktisk:
Over 10 uger er der 6 kursusgange á 3 timers varighed plus hjemmearbejde. Vi er max. 14 kursister på holdet.

OG sidst men ikke mindst – der vil blive serveret lækre økologiske snacks.

Abundance forløbet er slut – men der starter et nyt til efteråret. Det nye abundance forløb som starter 3. september, er et udvidet forløb med 2 ekstra kursus moduler

 

Pris kr. 11.950,-
Kurset er udsolgt, men kontakt mail@hellefroelund.dk, for at komme på venteliste.

Datoer for nyt udvidet abundance hold 2020:

3. September
17. September
1. Oktober
22. Oktober
29. Oktober
12 november
26. November
10. December

Alle datoer fra klokken 18 til ca.20.30 – 21.00 Jeg glæder mig af hele mit hjerte til at hjælpe dig ind i en abundance-tilstand.

Lys og kærlighed fra Helle

ABUNDANCE WEEKEND – ring og hør nærmere

FJERNHEALING

Ofte kan vi i en travl hverdag føle os tunge, energiforladte, fuld af blokeringer, ængstelige eller stressede. Fjernhealing er en yderst virkningsfuld healingform, som kan foretages, selvom de to involverede personer ikke er fysisk i samme rum. Den er lige så effektiv som healing med berøring, da healingen er uafhængig af tid og sted. Energien opfører sig via kvantefysik og bevidsthedsenergi.

Fjernhealing skaber ro og harmoni og befrier din krop, sind og sjæl for blokeringer.

Under healingen stiller jeg energetisk ind på dig og ud fra, hvad jeg mærker. Jeg skaber balance i din energi, og dermed i hele dig via den universelle bevidsthed.

Healingen sker i form af en høj frekvens, lys og gennemstrømning med forskellige frekvenser, alt efter den enkeltes behov. Den virker på celleplan og forløser gamle energibindinger og blokeringer, samt opgraderer dit vibrationsniveau.

Hvad kan du forvente at mærke under healingen?

Nogle mærker kulde og varme rundt i kroppen. Andre mærker, at fysiske symptomer forsvinder eller måske forværres for en kort stund, for derefter at slippe. Nogle ser farver, andre billeder. Nogle mærker ingenting, hvilket også er helt normalt. Vi er alle forskellige – derfor er det individuelt, hvad vi mærker og om vi mærker noget. Det er en utrolig smuk og kærlig energiproces fra start til slut. Healingen varer ca. 45-60 min. Det er vigtigt at drikke vand både før og efter healingen.

I kan også som familie modtage fjernhealing sammen.

Pris: 495,- pr. session.
Pris for familier: 795,- pr. session.

MINE ERFARINGER

Gennem mere end 20 år har jeg med mine clairvoyante evner hjulpet mennesker, fanget i problematikker – til at transformere sig via eks. et livstema, en sorg, fysiske smerter eller et parforhold. Jeg har hjulpet mine patienter til at styrke deres intuition, finde sit livskald og blive den bedste version af sig selv. Derfor har jeg nu en kæmpe videns- og erfaringsbank, som danner baggrund for mit holistiske virke. Jeg aktiverer dine latente ressourcer og hjælper dig til at udleve dit fulde potentiale.

Det er naturligt for mig at smelte det spirituelle, energetiske aspekt sammen med det naturvidenskabelige. Hermed oplever jeg, at paletten af behandlingsmetoder og nuancer rammer plet holistisk og dermed danner et unikt grundlag for at kunne sætte lys på at leve et liv i balance.

Jeg vil se dine blokeringer og give dig redskaber til at forløse dem, samt støtte dig i at slippe uhensigtsmæssige tankemønstre og begrænsende overbevisninger, så du kommer til at opleve en fantastisk transformation.

Jeg lærer dig at kende forskel på egoets svar og hjertets svar. Jeg hjælper dig med at rydde op i dit indre univers og i dine tanker, så du opnår klarhed og oplever mere frihed.

Jeg arbejder blandt andet med:

 • biopsykologisk bevidsthedsterapi
 • coaching
 • zoneterapi
 • kraniosakral-terapi
 • tankefeltsterapi
 • metasundhed
 • energiterapi
 • udrensning af toksiner
 • Su Jok terapi
 • healing
 • clairvoyance

Igennem forløbet vil jeg bruge mine clairvoyante evner, min mangeårige erfaring og store værktøjskasse til at coache, guide og behandle dig med fornemmelsen for dit hele væsen. Forløbet bliver tilpasset til dig, der hvor DU er i livet.

Er du villig til at arbejde med disse ting, bliver dit liv aldrig det samme igen bagefter!

Følg mig på de sociale medier:

Copyright 2018 Helle Frølund | Handelsbetingelser | Cookie-politik | Privatlivspolitik