SELVUDVIKLING I HØJ FART

Mentorforløb 1:1

Bryd dine barrierer ned og udlev dine vildeste visioner for din karriere og dit privatliv!

Du er din egen største ressource og jo mere top tunet du er, jo flere resultater skaber du, ligesom du bliver en bedre beslutningstager og hviler fast i din styrke og feminine power.

Via 1:1 sessions manifesterer jeg som din mentor sammen med dig dine mål, så vi kan arbejde henimod at forløse dit fulde potentiale.

Livet viser os mange små tegn og hvis vi handler på dem opstår magien, fordi vi lærer at mestre visdommen og træne kroppens, hjertets og intuitionens kraft.

Jeg vil give dig teknikker til at dykke ned i dig selv og højne din bevidsthed, så du kan leve et liv i flow og overskud. Du lærer at handle på dine største drømme og inderste ønsker. Du fortjener nemlig ikke bare et godt liv, men et fantastisk liv!

Du har ansvaret for din egen udvikling og for hvor meget du vil rykke dig med de informationer, du modtager fra mig – så er du klar til at handle?

Mentorforløbet bliver skræddersyet efter dit behov.

Du kan vælge imellem to former for sessions: Sessions via Skype eller via telefon. Begge former har hver deres styrkeforhold afhængig af, hvor du bedst finder dit fokus og din tryghed til at åbne dig.

Inden du kontakter mig, så gør dig nogle overvejelser omkring:
– Dine mål, hvad har du succes med nu, og hvor er du udfordret, i hvor høj grad du føler dig stresset, og hvordan du har det med en holistisk tilgang til mentorforløbet, hvor vi også anvender kropslig, emotionel, spirituel og energetisk intelligens?

ALL IN Mentorforløb – pris: 39.950,-

Er til dig, der ønsker at gå all in på at bringe dit liv ind i den næste fase helt generelt. At styrke dig selv 360 grader rundt, slippe gamle vaner og traumer og komme ud på den anden side forstærket i alle aspekter af livet. Vi går virkelig i dybden med dit hele jeg, og arbejder helhedsligt med alle aspekter, som du ønsker at fokusere på og nå i mål med.
Indeholder:
– 12 sessions (frekvens efter aftale)
– Telefonsamtaler eller besked korrespondance ved opstået behov
– Øvelser med hjem og adgang til min over 25 årige “erfaringsbank”
– En lukket Facebook gruppe kun til dig og mig, hvor du altid kan stille spørgsmål og vi er i kontakt
– Gennem hele forløbet vil du modtage healing fra mig. Jeg vil stille ind på dig og åbne mit energifelt for dig, så du vil opleve højere klarhed og følelsen af at være i flow.

Udvidet Mentorforløb – pris: 29.950,-

Er til dig, der ønsker at gribe ønsker og problematikker an fra forskellige vinkler og arbejde med dem helhedsligt og koncentreret igennem et længere forløb og med et varigt resultat.

Indeholder:
– 8 sessions (frekvens efter aftale)
– Telefonsamtaler eller besked korrespondance ved opstået behov
– Øvelser med hjem og adgang til min over 25 årige “erfaringsbank”
– En lukket Facebook gruppe kun til dig og mig, hvor du altid kan stille spørgsmål og vi er i kontakt
– Gennem hele forløbet vil du modtage healing fra mig. Jeg vil stille ind på dig og åbne mit energifelt for dig, så du vil opleve højere klarhed og følelsen af at være i flow.

Basis Mentorforløb – pris: 19.950,-

Er til dig, der har en enkel specifik problematik eller et specifikt ønske, du ønsker at arbejde koncentreret med og nå i mål med.
– 5 sessions (frekvens efter aftale)
– Øvelser med hjem og adgang til min over 25 årige “erfaringsbank”

Unge Mentorforløb – pris: 11.950,-

Er det samme som basis mentorforløb og et rabattilbud til dig på højest 23 år, der har en enkel specifik problematik eller et specifikt ønske, du ønsker at arbejde koncentreret med og nå i mål med.
– 5 sessions (frekvens efter aftale)
– Øvelser med hjem og adgang til min over 25 årige “erfaringsbank”

Fælles for alle forløb:

Efter hver mentor session, er din første sparring gratis – hvis du har en problemstilling eller et konkret område, som jeg kan være behjælpelig med ved en kort kontakt på 5-10 minutter. Du kan sende mig en besked, bede mig ringe dig op eller indtale en lydbesked over messenger.

Efter den første gratis sparring efter hver session, bliver yderligere sparring afregnet med et klip. 10 Klip tæller for en halv session.

OBS:

Ved tilmelding i forhold til alle forløb, binder du dig for hele forløbet. Det er muligt at betale over både én, to & tre rater. Passer ovenstående pakker ikke dig, så kontakt os for andre muligheder, eller hvis du har brug for afklaring på dine overvejelser.

Jeg havde aldrig troet, jeg som menneske skulle kunne rykke mig så hurtigt over blot tre måneder. Jeg fandt Helle på anbefaling fra flere andre, med argumentet at hun kan kombinere svære teknikker i en grad, der næsten burde være umuligt. Jeg tog et leap of faith og startede i ALL IN Mentorforløb. Kombinationen af terapi, clairvoyance og fysiske behandlinger er fuldstændigt fantastisk og jeg er altid fuld af energi og optimisme efter endt session. Det er utroligt, hvordan Helle kan trække trådene fra det mentale til det fysiske, og skabe balance og give mig stålfaste målsætninger qua hendes mange teknikker. Jeg havde brug for både at overkomme nogle fysiske udfordringer ovenpå en blodprop i hjernen, men også at kunne håndtere konflikter i karrieren og i privaten, i en hverdag der konstant udfordrer, hvor man skal evne at holde sig kontinuerligt skarp og have en rolig hånd det ene øjeblik og nerve og gåpåmod i det næste.

Jeg føler mig nu mentalt og fysisk stærkere end nogensinde før og det bemærkes af relationer omkring mig. Helle ser mine styrkerforhold som ingen andre. Det kan vist siges meget kort sådan. Og idet hun ser mig så tydeligt, kan hun hurtigt guide mig i forhold til, hvordan jeg bruger mine styrkeforhold optimalt og får det bedste ud af livet. Uvurderligt fantastisk forløb, og ikke mindst er Helle det skønneste menneske!

Charlotte Danefeld, direktør

MINE ERFARINGER

Gennem mere end 25 år har jeg med mine clairvoyante evner hjulpet mennesker, fanget i problematikker – til at transformere sig via eks. et livstema, en sorg, fysiske smerter eller et parforhold.

Jeg har hjulpet mine klienter til at styrke deres intuition, finde sit livskald og blive den bedste version af sig selv. Derfor har jeg nu en kæmpe videns- og erfaringsbank, som danner baggrund for mit holistiske virke. Jeg aktiverer dine latente ressourcer og hjælper dig til at udleve dit fulde potentiale.

Det er naturligt for mig at smelte det spirituelle, energetiske aspekt sammen med det naturvidenskabelige. Hermed oplever jeg, at paletten af behandlingsmetoder og nuancer rammer plet holistisk og dermed danner et unikt grundlag for at kunne sætte lys på at leve et liv i balance.

Jeg vil se dine blokeringer og give dig redskaber til at forløse dem, samt støtte dig i at slippe uhensigtsmæssige tankemønstre og begrænsende overbevisninger, så du kommer til at opleve en fantastisk transformation.

Jeg lærer dig at kende forskel på egoets svar og hjertets svar. Jeg hjælper dig med at rydde op i dit indre univers og i dine tanker, så du opnår klarhed og oplever mere frihed. Jeg arbejder blandt andet med:

 • biopsykologisk bevidsthedsterapi
 • coaching
 • zoneterapi
 • kraniosakral-terapi
 • tankefeltsterapi/tapping
 • metasundhed
 • energiterapi
 • udrensning af toksiner
 • Su Jok terapi
 • healing
 • clairvoyance
 • ho’oponopono
 • loven om tiltrækning
 • mentorering
 • Visualiseringer/meditationer

Igennem forløbet vil jeg bruge mine clairvoyante evner, min mangeårige erfaring og store værktøjskasse til at coache, guide og behandle dig med fornemmelsen for dit hele væsen. Forløbet bliver tilpasset til dig, der hvor DU er i livet. Er du villig til at arbejde med disse ting, bliver dit liv aldrig det samme igen bagefter!

Følg mig på de sociale medier:

Copyright 2018 Helle Frølund | Handelsbetingelser | Cookie-politik | Privatlivspolitik