Quantum Business - Transformerende Spirituel Forretningsudvikling

Klar på transformerende kvantespring i din forretning?

Forestil dig,

at du har taget et personligt og forretningsmæssigt kvantespring! At du er blevet bevidst om dit ypperste potentiale og er kommet ud af trædemøllen. At du arbejder og lever i flow, fordi du har fundet dit livsformål og fået balancen og friheden ind i dit liv. Kan du se det for dig? Du er ikke langt derfra. Quantum Business forløbet giver dig værktøjerne til at nå til next level og til at finde dit største potentiale og livsformål.

Hvis du erkender, at du ikke er på dit højeste level:

↓ Så læs med her ↓

Forvandling og udvikling

ALLE har et talent og livsformål ~ også DIG!

Når vi sammen finder dit livsformål og du begynder at udleve det, får du: 💗 masser energi og overskud 💗 ubegrænset frihed 💗 en forretning i vækst og flow 💗 glæde 💗 højt selvværd 💗 du opnår dine økonomiske mål med lethed og har skabt dit DRØMMELIV!

Ved du, at der bare er noget mere til dig derude? Vil du ikke længere nøjes? Så lad os hjælpe dig med DIT kvantespring!

Udfordringer og forhindringer

Kan du nikke genkendende til følgende:

Du føler dig fastlåst og din virksomhed vækster ikke. Du skal til at starte virksomhed, men er i tvivl om vejen frem. Du tøver for meget og handler for lidt. Du føler dig drænet. Du føler dig fanget og kan ikke komme ud af trædemøllen. Du kan have følelsen af, at mudderet tynger dig ned og det er svært at komme op. Så er du kun 1 klik væk fra at overkomme disse forhindringer.

Forretningsudvikling og personlig udvikling

Vi har udviklet et fuldstændigt unikt forløb, der hjælper dig med at skabe øjeblikkelig forandring og vækst i din virksomhed.

Forløbet er skabt til dig som:

🏆 Ved at der må være noget mere til dig derude.
🏆 Ikke længere vil nøjes.
🏆 Er klar til at tage ansvar!
🏆 Er klar til at investere tid og penge på egen udvikling, fordi du ved, det er en livslang gave, du selvfølgelig fortjener.
🏆 Er klar på at drysse glimmer udover tilværelsen.
🏆 Gerne vil leve et selvstændigt liv, hvor du er færdig med at spille birollen i din egen film – Dit liv! Du er klar på at skabe hovedrollen.

På dette 3 måneders online forløb får du nøglen til med lethed at skabe din succesforretning og et liv i flow

Quantum Business er et 3 måneders online forløb, som bygger på at udnytte energierne i de 7 chakraer direkte i din forretning. Vi har skabt denne helt unikke model, som på magisk vis går ind og bruger dine løftede energier som løftestang i konkrete forretningsgreb, så dét som før virkede så uoverskueligt pludselig kan eksekveres med lethed, fordi du er i flow. Du får altså både personlige og forretningsstrategiske værktøjer til at skabe din kommende succes! Du får en unik mulighed for at forretningsudvikle med ligesindede og ambitiøse iværksættere i et fællesskab og tæt sammen med os to mentorer, som hver især er specialiseret i spirituel guidance og forretningsudvikling.

Helle Quantum Business

Helle Frølund – Clairvoyant og Business mentor

Jeg er clairvoyant og ser dit naturlige potentiale og dine begrænsninger. Jeg bruger mine evner til at guide dig fra nuet og til et kvantespring ind i endnu mere succes med dine forretningstiltag. Jeg viser dig dine muligheder – du tager selv dine valg.

Mit speciale er manifestation. Jeg lærer dig at du kan manifestere et mål og omdanne tanke og ønske til virkelighed. Jeg har selv drevet min millionforretning sådan altid, og jeg har set det ske for mine klienter igen og igen.

Grunden til, jeg lykkes med at drive forretning med succes og på mine præmisser er, at jeg altid driver min forretning fra hjertet og ud fra min intuition. Det er dét, jeg er her for at lære dig.

Charlotte Forretningsudvikling

Charlotte Danefeld – Forretningsudvikler og kommunikator

Min forretningsmæssige ambition er at løfte dig fra en mulighed til en succes. Jeg kigger på hele din forretning og identificerer både potentialer og faldgrupper.

Jeg har adskillige turn arrounds bag mig og har i 15 år arbejdet med forretningsudvikling og profiloptimering. Det har bragt mig rund i mange spændende samarbejder, alt lige fra Bestseller Kina, til Dansk Turistråd New York, festivalarrangør, hotelchef, til rollen som netværksfacilitator og generel konsulentbistand overfor virksomheder eller profiler, der ønsker en forandring eller at forløse et potentiale.

Jeg brænder for at se DIT potentiale og til at skabe muligheder og relationer for dig.

 

Kan du svare JA til ét eller flere af disse spørgsmål?

Så er du helt klart et match til vores forløb

 • Du er klar til at investere i et kvantespring i din forretning.
 • Du er klar til at blive bevidst om dit ypperste potentiale.
 • Du er klar til at komme ud af. trædemøllen og ind i kvanterummet.
 • Du er klar til et liv og en business i flow.
 • Du er klar til din egen succes.
 • Du er villig til at lægge en indsats for at nå til next level.

Hvad siger andre om mine forløb?

Dette får du hver 2. uge i forløbet:

 • Videoguides
 • Energikoder
 • Konkrete værktøjer til forretningsudvikling
 • Lydfil
 • Øvelser
 • Visualisering
Koden til dit drømmeliv

Bonus 1

Du får HVER 2. UGE (den uge, hvor der ikke frigives materiale) en LIVE Q&A med clairvoyante svar fra Helle og strategiske svar fra Charlotte på dine spørgsmål. En unik mulighed for at følge op på dine udfordringer, så du ikke sidder fast i din transformation.❤️

Next level Forretningsudvikling

Bonus 2

Du får adgang til en lukket eksklusiv Facebook-gruppe, hvor du kan stille spørgsmål til os såvel som de andre i gruppen.

Herinde vil I kunne få glæde af hinanden, men også få mulighed for at se LIVES (livestreaminger) og stille spørgsmål direkte til os.

Adgang til Eksklusiv Facebook-gruppe

Bonus 3

Helles pengemanifestations kursus til en værdi af 7995,-

Penge manifestation

Bonus 3

Gratis 1:1 session med Charlotte

Charlotte Forretningsudvikling

Ansvar og praktiske oplysninger

Det er vigtigt, at du er indforstået med, at dette forløbs redskaber, guidede meditationer, teknikker, energikoder, forretningsgreb, undervisningsmateriale mv., som vi giver dig undervejs i forløbet, kan hjælpe dig RIGTIG langt, men at du stadig selv skal tage ansvar og handle for at skabe din drømmebusiness – du er din egen guru og skaberen.

Forløbet er online, og det er derfor et kursus, som du kan tage i dit helt eget tempo; ingen stress på noget plan overhovedet. Tilmed har du kurset til evigt eje, da det kan downloades, så du kan gense det igen og igen – når behovet opstår.

Er du klar til at tage et kvantespring, så vil vi gerne sige TILLYKKE. Du er nu på vej den helt rette vej mod din drømmeforretning, og din investering i dén og dig selv 49.000,- ex. moms. Beløbet kan deles op i 4 eller 6 rater.

Vi starter den 31. januar 2022, hvor vi sammen åbner op for magien. Det bliver virkelig powerfuldt, og vi glæder os ubeskriveligt meget til at få dig med på rejsen til next level i din forretning!

Er du klar til at tage kvantespringet?

 

Lad os hjælpe dig til at opnå det magiske, fantastiske karriereliv, som din sjæl kalder på og lad os hjælpe dig til at udleve dit fulde potentiale – det bliver utroligt magisk og transformerende!

 

Ja tak! Jeg er klar!